Consulta el programa de la Festa Major de Sallent 2022, del 9 al 12 de setembre

Última revisió 13-09-2022 07:56
02/09/2022

> DESCARREGA EL PROGRAMA EN PDF

Del 9 al 12 de setembre, Sallent s’omplirà de música, ball, art, esport, diversió i molt més amb la voluntat d’oferir una programació adaptada a tots els públics i amb un esperit integrador.

Sense oblidar que celebrem el cap de setmana previ a la Festa Major del 2 al 4 de setembre per anar escalfant motors!

Divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4

Fàbrica Vella celebra el seu cinquè aniversari el dissabte 3 de setembre i oferirà una visita teatralitzada pels racons desconeguts de la Fàbrica Vella i tallers artístics i culturals, clausurant la jornada amb el concert de rumba a càrrec d'El Quinto Carajillo. El diumenge 4 serà dia d’esport i oci: al matí tindrà lloc la tradicional competició de canoes i a la tarda, els jocs de taula.

Divendres 9

La Festa Major arrencarà el divendres 9 de setembre amb el pregó que protagonitzarà el Dimoni de Sallent i, a continuació, amb L’Esvalotada despertarem la festa a ritme de carraques. Dj Arzzett, Dj Mark F i Les Dj’s Moonies faran tremolar la Torre del Gas amb la primera nit de festa. Paral·lelament, el grup de versions The Txandals actuarà a la Plaça Sant Antoni Maria Claret.

Dissabte 10

El dissabte, la música anirà a càrrec de l’Orquestra Maravella (concert a les 7 h de la tarda i ball a les 10 h de la nit) i el plat fort arribarà a 2/4 d’11 h de la nit amb el concert de Doctor Prats, que actuarà a la Torre del Gas presentant el repertori de la seva gira Pel cantó bo tour. Aquesta és tan sols la segona ocasió que el grup català trepitja el Bages aquest 2022.

Diumenge 11

El diumenge, l’Orquestra Metropol actuarà al centre de la Vila, a la Plaça Sant Antoni Maria Claret, i el dilluns 12 el grup de rock&roll Orelles de Xocolata oferirà un concert pensat per a tots els públics. La banda de gòspel sallentina The River Troupe Gospel i el grup El Patio tancaran la Festa Major, no sense abans haver gaudit del tradicional Castell de Focs.

Enmig de les festes, celebrarem la Diada Nacional de Catalunya al Parc Pere Sallés amb un acte institucional que comptarà amb la presència d’autoritats i amb la col·laboració de l’Esbart Vila de Sallent, Ràdio Sallent, Coral Nova Harmonia, EMM Cal Moliner i Castellers de Santpedor i Tirallongues de Manresa.

Us convidem a tots i a totes a participar i gaudir la Festa Major de Sallent, sempre amb respecte i tolerància, i volem mostrar el nostre agraïment a totes les entitats del poble pel seu esforç i dedicació perquè tot això sigui possible! Molt bona Festa Major!