Aquest mes de juny, comprar al petit comerç de Sallent pot tenir premi

Última revisió 01-06-2022 14:37
01/06/2022

L'1 de juny comença una nova edició de la campanya Compra i descobreix Catalunya, on hi participen més d’un centenar de comerços de Sallent i Cabrianes i que durarà fins al 30 de juny.

Es tracta d'una campanya que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet juntament amb 32 municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

L’objectiu és dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants en cadascun dels 33 municipis organitzadors.

Es tracta que els clients i clientes de les botigues de Sallent puguin participar en un sorteig i guanyar un premi per conèixer un dels municipis que participen en la campanya.

Com es pot participar al sorteig?

  • Participació format paper. Les persones que comprin als establiments adherits a la campanya podran emplenar una butlleta que trobaran a les botigues adherides a la campanya i dipositar-la a les bústies ubicades a la Travessia del Teatre i a la Plaça de la Pau.
  • Participació format digital. Aquest any, com a novetat, les persones que comprin als establiments adherits a la campanya també podran emplenar les dades sol·licitades al formulari que trobaran a la pàgina web de Xarxa Barris i adjuntar-hi una foto del tiquet de compra. Només seran vàlids els tiquets dels comerços que participen en la promoció.

Resolució dels guanyadors del sorteig

El sorteig es realitzarà el dilluns 4 de juliol de 2022 a les 19:00 h en directe per Ràdio Sallent (107.6 FM) i xarxes socials.

El detall d’aquests premis quedaran exposats a l’aparador del local situat al c/ del Cós, 34 i també podeu consultar-los en línia al web de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes