Aquest Nadal gaudirem de la creativitat dels infants de Sallent

Última revisió 15-12-2023 10:12
15/12/2023

Aquestes festes de Nadal, a banda del Concurs d’Aparadors, l’àrea de Promoció Econòmica torna a posar en marxa l’elaboració de postals de Nadal per part dels infants de les escoles de Sallent, des d’infantil I2 fins a 6è de primària.

Durant el mes de novembre, més de 500 infants de les escoles Torres Amat, Vedruna, Els Pins de Cabrianes i les llars d’infants L’Esquitx i Les Baldufes han elaborat postals de Nadal amb dibuixos i manualitats de diferents estils.

Per fer visible la creativitat dels infants, les postals estaran exposades als aparadors dels establiments que participen al Concurs d’aparadors d’enguany.

Tots els infants que han participat entraran en un sorteig de cinc premis. Cadascun inclourà un joc educatiu, un llibre de lectura cedit per la llibreria L’Espill i 4 entrades per utilitzar a l’Espai Cultural Fàbrica Vella durant l’any 2024.

El sorteig es farà el 17 de desembre i serà retransmès en directe per Ràdio Sallent 107.6 FM. El lliurament dels premis serà el 21 de desembre a l’Edifici El Salt.

Concurs d'aparadors 2023

> Consulta aquí els establiments que participen en el concurs

Amb aquest concurs es vol promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2023 llueixi als carrers i establiments del municipi. Enguany, un total de 40 establiments locals s’han inscrit al concurs i lluiran les seves creacions fins al 6 de gener.

En aquest concurs es premiaran tres aparadors a través d’un jurat que valorarà la seva originalitat, creativitat, qualitat artística, la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i la seva adequació a la temàtica festiva

Veredicte i entrega de premis del Concurs d'Aparadors

El veredicte es farà públic el 28 de desembre a través de les xarxes socials del consistori i a www.sallent.cat.

L’entrega de premis serà el 4 de gener a l’Edifici El Salt. Als tres aparadors premiats se’ls obsequiarà amb un val de compra per import de 50 euros i publicitat gratuïta a Ràdio Sallent durant dos mesos.