Torna la Festa de l'Esportista del 29 d'abril al 16 de juliol

Última revisió 05-05-2023 14:12
05/05/2023

Arranca la Festa de l'Esportista, un cicle d'activitats esportives que ja arriba a la 34a edició i que presenta unes propostes molt atractives.

Al llarg de més de dos mesos, es podrà gaudir de diferents tornejos tant de bàsquet, futbol i de futvoley, com la 31a edició 24 hores de futbol sala i el 33è torneig de futbol sala sènior, així com la 1a edició del Campus de Futbol del Real Betis Academy i del tan esperat partit de Lliga de Tercera Catalana entre el C.F. Estación i el C.F. Sallent

També es podran presenciar les finals comarcals de Tennis Taula Escolar, el II Torneig Amistós de Gimnàstica Artística i Trampolí Escolar, el II Curs de Defensa Personal mixte i diferents caminades, una marxa nòrdica per a la gent gran i una caminada nocturna. I, per acabar, les colònies esportives d'estiu i la 5a Cursa d'obstacles AVES Extrem Sallent.

Clica l'enllaç per veure la programació de la Festa de l'Esportista. T'ho perdràs?

Nit de l'esportista

El divendres 19 de maig tindrà lloc la 34a Nit de l'Esportista a 2/4 de 9 h del vespre al Pavelló d'Esports Agustín Rueda, una vetllada que inclourà sopar, entrega de premis i actuacions.

Comptarà amb una exhibició de fit-dance a càrrec de l'ASCF, de danses urbanes a càrrec del grup de l'Escola de Dansa Julieta Soler, La Colla, i una exhibició d'aro aeri a càrrec de Lola Galeote.

Els tiquets del sopar s'han d'adquirir prèviament, fins al 16 de maig, perquè les places són limitades. Es poden comprar a l'Ajuntament de Sallent, el camp de futbol, la piscina, el pavelló i l'establiment Martí Esports. El preu és de 14 €.