I Jornades d'Educació Canina

Es tracta de la primera edició d'aquestes jornades que volen millorar el vincle amb el nostre gos.

Última actualització 18 de maig de 2022: Places exhaurides! Obrim llista d'espera per si alguna persona es dona de baixa: deixa'ns aquí les teves dades.

Les Jornades d’Educació Canina són una iniciativa de Miquel Trasserra de Natural Canin, ensinistrador i educador de conducta caní, que compten amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Sallent.

L’objectiu d’aquestes jornades és entendre i millorar les necessitats bàsiques que tenen els nostres gossos, així com passar una bona estona amb ells. D'aquesta manera millorarem el nostre vincle amb el gos. També s’aprendran les obligacions que tenim en relació amb el nostre gos.

És la primera vegada que es fan aquestes jornades, i la intenció és fer-les periòdicament per millorar la convivència gos/persona dins el municipi.

Les sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

Dates 

  • 28 de maig de 10.30 a 12.00 h (sessió teòrica). Sala Vilà i Valentí
  • 4 de juny de 10.00 a 12.00 h (sessió pràctica). Escorxador
  • 11 de juny de 10.00 a 12.00 h (sessió pràctica). Escorxador

Per saber-ne més

La iniciativa va sorgir després d'analitzar alguns problemes que es donen diàriament al municipi de Sallent amb les mascotes. Es va creure oportú oferir eines i recursos per ajudar als propietaris o propietàries de mascotes i oferir-los més coneixements per saber com han d'actuar amb el seu gos dins i fora del nostre municipi.

Si s’atenen les seves necessitats i s’eduquen, s’evita que tinguin actituds conflictives amb altres gossos i persones. A vegades podem veure gossos que criden tot el dia, o que estan reactius davant de d’altres mascotes, i aquests són alguns dels comportaments que podem evitar si sabem quines necessitats té el nostre gos.

Per a més informació

  • Consulta la web www.naturalcanin.cat
  • Envia un WhatsApp o truca al 658 75 16 95
  • Envia un correu electrònic a info@naturalcanin.cat

28/05/2022
Hora inici 10:30
Fins el 11/06/2022
L'Escorxador
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-05-2022 08:07