Mercat de l'Oli de Cabrianes

Inclourà un esmorzar popular.

Cabrianes celebra el diumenge 26 de novembre al matí, de 10 a 14 h, el Mercat de l'Oli amb productes locals i articles diversos com el pa i les coques, els làctics, el vi, la verdura, els ous ecològics i les produccions artesanes i casolanes dels veïns i veïnes de la població. 

Enguany se celebra la quarta edició i, com a novetat, hi haurà un esmorzar popular organitzat per l'AAVV Cabrianes i el CAU de Cabrianes.

Comptarà amb la participació de productors d’oli del Bages, de l’Empordà, del Baix Ebre i de la Noguera com és el cas de la marca Terra la Vita amb seu a Cabrianes i oliveres a Artesa de Segre. Els olis són majoritàriament d'oliva de la varietat arbequina i també de la varietat argudell, pròpia de l’Empordà, i ja hi haurà els olis de la collita d’enguany. O sigui, olis molt verds i frescos.

El mercat es complementarà amb la venda d’olives verdes, farcides i altres productes gormands.

L'OTP Cabrianes i AAVV de Cabrianes organitzen la jornada i hi col·laboren l'Ajuntament de Sallent, Ràdio Sallent i la Diputació de Barcelona.

Per aquest dia s'ha previst una regulació especial del trànsit i d'aparcament a Cabrianes a causa de l'èxit de les edicions anteriors del mercat. En cas de mal temps, està previst que els dos mercats se celebrin a cobert.

Us hi esperem a tots i a totes!

Per a més informació

Segueix el compte d'Instagram @otpcabrianes

26/11/2023
Hora inici 10:00
Plaça de la Vinya (Cabrianes)
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-11-2023 10:17