Difusió del projecte d'habitatge cooperatiu a Sallent

El dijous 16 de setembre tindrà lloc una nova trobada per difondre el projecte d'habitatge cooperatiu i conèixer les persones interessades.

Aquesta trobada es farà a la Plaça de la Pau, just davant l'edfici on es construirà aquest habitatge. Cal inscriure's prèviament enviant un correu a comunicacio@ladinamofundacio.org

S'aprofitarà l'ocasió per parlar de la història de l'edifici, del seu present i del seu futur. És per això que hi haurà una mostra amb imatges antigues de l'edifici i també de la proposta que fa la cooperativa encarregada de dur a terme el projecte, La Dinamo.

Aquest projecte és possible gràcies a la cooperativa La Dinamo, l'Ateneu de Cooperatiu Catalunya Central i l'Ajuntament de Sallent, que farà la cessió de l'edifici a la cooperativa.

Sobre el projecte

El projecte és una aposta política que contribueix a la lluita pel dret a l’habi­tatge i que parteix de la voluntat de voler crear una nova cooperativa pròpia del municipi. Es tracta d’un edifici de tres plantes situat al nucli antic de la vila, actualment desocupat, i que serà rehabilitat de forma integral per dotar-lo novament d’ús d’habitatge. Es recuperen 18 habitatges actualment en desús, evitant una degradació més gran d’aquests i del seu entorn, augmentant el parc d’habitatge assequible, inclusiu i estable a Sallent, i mantenint la propietat  pública del sòl.

La Dinamo, la cooperativa encarregada de dur a terme el projecte, pretén con­tribuir a l’impuls i consolidació de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya, com a eina per a la transformació social i la defensa del dret a l’habitatge.

16/09/2021
Hora inici 18:30
Plaça de la Pau
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-09-2021 09:17