Sallent per l'ELA

L’Associació Ateneu Republicà Cogulló organitza el divendres 31 de març, a les 7 de la tarda, a la Sala 2 de Fàbrica Vella, l’acte “Sallent, per l’ELA”.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fer difusió del coneixement de la malaltia i a la vegada col·laborar en la compra del conte Mà amiga. Els beneficis aniran destinats íntegrament a ajudar en la investigació sobre la malaltia. 

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) és una malaltia minoritària neuromuscular progressiva del sistema nerviós que afecta les neurones del cervell i la medul·la espinal, per la qual cosa acaba causant la pèrdua del control muscular.

Comptarem amb la presència de Pep García (conductor de l’acte), Carles Rovira (músic i compositor dels temes musicals per l’ELA), la Dra. Mònica Povedano (Cap de neurologia de Bellvitge), el Dr. Rubèn López Vales (sallentí investigador de la UAB), Anna Rigola (Fundació Miquel Valls), Ildefons Oliveres (Afectat d’ELA), Sión Julià, Gemma Oliveras (autora del conte), Pilar Sala (Secretària Ateneu Republicà Cogulló) i Pep Carrera.

Per més informació consulteu el següent enllaç.

31/03/2023
Hora inici 19:00
Fàbrica Vella
Gratuït

Vídeos

Mano Amiga - Un cuento para una cura de la ELA

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-03-2023 12:39