S'obre el termini per sol·licitar ajuts per a l'escolarització

Última revisió 23-03-2023 12:18
24/01/2022

L’Ajuntament de Sallent posa a disposició de la ciutadania el Programa d’Ajut a les Famílies (PAF).

Es tracta d'un programa destinat a complementar el cost de les despeses derivades de l’escolarització d’infants i joves del municipi de 3 a 20 anys.

Pretenen ser una eina de suport per aconseguir fomentar la igualtat en l’accés a l’educació dels infants, adolescents i joves del municipi de Sallent durant el període d’escolarització.

Poden acollir-s’hi les famílies empadronades i residents del municipi amb fills/es empadronats/des i escolaritzats/des en qualsevol dels centres educatius de Sallent: Torres Amat, Vedruna Sallent, Els Pins i IES Llobregat.

Quines despeses cobreix?

  • Llibres de text i material tecnològic curs 2022-2023: famílies empadronades i residents al municipi de Sallent de P-3 a 2n Batxillerat/CFGM/ educació especial (dels 3 als 18 anys).
  • Transport per a l’escolarització curs 2021-2022: nois i noies empadronats i residents a Sallent entre 16 i 20 anys. La distància màxima que es bonifica és de 15 km per trajecte. Caldrà justificar els trajectes i l’assistència als centres de formació. L’alumnat haurà d’estar matriculat en centres públics: CFGM , CFGS o bé Batxillerat artístic, PFI, UEC, Centres d’Educació Especial, sempre que no hi hagi la mateixa especialitat d’oferta formativa al municipi.
  • Activitats extraescolars curs 2021-2022: famílies empadronades i residents a Sallent amb fills/es menors de 3 a 18 anys. L’ajut contempla una activitat extraescolar per menor.

Com fer les sol·licituds?

S'ha de presentar la sol·licitud a l'Ajuntament de Sallent amb la documentació requerida que trobaràs a la sol·licitud (accedeix-hi en aquest enllaç) o demanant-lo al mateix consistori. El termini finalitza el 20 de febrer de 2022.

Consulta les bases aquí.