L'Escola Torres Amat és guardonada amb els Premis PCEE

Última revisió 19-11-2021 14:32
19/11/2021

El 18 d’octubre es va celebrar la segona edició dels Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) a l’INEFC de Barcelona.

L’Escola Torres Amat de Sallent ha obtingut el primer premi en la categoria de centres de primària per la seva trajectòria esportiva. Aquest és un gran reconeixement per la tasca que el centre duu a terme, des de fa anys, per vetllar per la inserció social de l’alumnat a través de l’esport.

Els premis PCEE són un reconeixement a entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també a través de la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans mitjançant l’esport i l’activitat física en l’entorn escolar.

L’activitat esportiva com a eina d’inserció social

La directora de l’Escola Torres Amat, Maite Sánchez, en declaracions per a l’Ajuntament ha volgut destacar que l’escola fa molts anys que vetlla perquè les activitats esportives estiguin a l’abast de tothom: “tenim una trajectòria de deu anys dins el PCEE, però la nostra tradició esportiva és molt més llarga”.

A través del centre i amb el suport de l’Ajuntament de Sallent, ofereixen preus assequibles per tal que l’alumnat amb risc d’exclusió social pugui fer activitats esportives extraescolars.

Des de l’Ajuntament, volem donar la més sincera enhorabona al centre sallentí i animar-los a seguir vetllant per aquesta tasca social.

Et pot interessar