Les persones premiades de la campanya "Compra i Descobreix Catalunya 2022" visiten Sallent

Última revisió 27-10-2022 15:43
28/10/2022

Comprar al comerç de proximitat té premi i la seixantena de persones guanyadores d'aquesta campanya comercial, vinguts i vingudes de diferents municipis, van visitar Sallent.

El 22 d’octubre es va realitzar aquesta trobada de l'edició de 2022 i que forma part de les accions organitzades per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Aquesta xarxa compta actualment amb 32 municipis adherits, entre ells, Sallent i té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat, donar a conèixer el territori català i atraure visitants.

Les persones premiades van ser rebudes a la Sala de Plens de l’Ajuntament per la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna, i la regidora de Turisme, Neus Solà.

Seguidament van gaudir de dues visites guiades, una al nou Centre d'Interpretació de la Casa Torres Amat i una altra la nucli antic. Se'ls va entregar un bossa amb obsequis i, per als més menuts i menudes, uns llibres infantils il·lustrats per Pilarín Bayés sobre personatges il·lustres de la Catalunya Central, entre ells Fèlix Torres Amat.

La jornada va clausurar gaudint del val que van guanyar els i les participants, que van poder anar a menjar a bars i a restaurants de Sallent.