L'alumnat de 6è de primària visita l'INS Llobregat

Última revisió 26-01-2024 15:10
26/01/2024

L’alumnat de 6è de les escoles Torres Amat, Vedruna i Els Pins de Cabrianes, amb col·laboració l’INS Llobregat, han gaudit d’una jornada de recreació esportiva aquest divendres 26 de gener.

A primera hora del matí, l'alumnat s’ha trobat a la Plaça Catalunya per compartir plegats un esmorzar. Després s’han organitzat per grups per participar a les activitats esportives del pavelló municipal, que han estat el bàsquet, futbol sala, tennis i pàdel i joc d’inflables.

Cap al migdia han anat cap a l’INS Llobregat, on l’alumnat de 1r d'ESO els ha rebut per tal de mostrar-los les instal·lacions i compartir un dinar conjunt.

Ha estat un espai on poder explicar les experiències de l’alumnat més jove de l’institut, així com les inquietuds d’uns nens i nenes que ja es preparen per afrontar la secundària.

Aquesta activitat ha estat organitzada per les àrees d’Educació i Esport de l’Ajuntament de Sallent amb la col·laboració dels centres escolars de Sallent i Cabrianes. Moltes gràcies per fer-ho possible!