L'Ajuntament de Sallent i l'Associació d'Amics de Cornet renoven el conveni de col·laboració

Última revisió 16-04-2024 14:27
16/04/2024

L'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i l'alcalde pedani de Cornet i representant de l'Associació d'Amics de Cornet, Guillem Martínez, han signat un conveni de col·laboració entre les dues parts per ajudar a finançar les despeses derivades de diversos actes culturals a Cornet.

Enguany, la partida econòmica ha augmentat considerablement, passant dels 2.500 euros de l'any 2023 als 6.000 euros actuals. Els diners es destinaran al finançament de la Festa del Segar i el Batre, la Festa Major de Cornet i les diferents actuacions culturals que es portaran a terme durant el 2024 a Cornet.

L'Associació d'Amics de Cornet és una entitat creada per veïns i veïnes per fer reviure les tradicions del poble. Entre les festes més destacades, hi trobem les Caramelles per Setmana Santa, la Festa del Segar i el Batre al mes de juliol i la Festa Major al mes d'agost. Cornet és una Entitat Local d'Àmbit Territorial agregada a Sallent des de 1840, un terme completament rural que compta amb una cinquantena de masos i està dividit pels termes de Balsareny, Gaià, Avinyó i Sallent.