Seguint la tradició heretada, les Enramades queden inaugurades

Última revisió 16-06-2022 19:46
16/06/2022

Avui a les 11.00h del matí s'ha fet la tradicional inauguració de tots els carrers enramats amb la presència dels regidors i les regidores del consistori i els directors dels Serveis Territorials de la Catalunya Central: Ferran-Octavi Martínez (Departament de Presidència), Francesc Serra (Departament de Cultura) i Elena Roca (Departament d'Interior).

La salutació ha estat a càrrec de la presidenta de l'entitat Amics de les Enramades, Mari Calvo, i l'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta. Seguidament han lliurat uns obsequis a un enramador o enramadora de cada carrer que han escollit per l'entitat per algun motiu especial. No han faltat les emocions a flor de pell. Podeu recuperar els vídeos al Facebook de l'Ajuntament @ajsallent

Els i les dansaires de l'Esbart Vila de Sallent han protagonitzat els balls al peu de cada entrada, acompanyats dels inseparables Músics de Sallent i de l'EMM Cal Moliner, que sota un sol de justícia i una temperatura al voltant dels 40 graus, no han perdut l'energia per animar els veïns i veïnes a seguir tots els carrers.

Us esperem aquests dies per gaudir tots junts d'aquesta preuada festa! Que tingueu unes bones Enramades!