Sallent viu un Sant Jordi radiant

Última revisió 24-04-2023 14:48
24/04/2023

Sallent va viure aquest 23 d'abril una Diada molt participativa i plena d'actuacions musicals, dansa, tallers, castellers i, per descomptat, moltes roses i llibres.

Des de primera hora, els sallentins i sallentines van apropar-se als diferents espais on es concentraven les activitats programes, especialment a la Plaça Anselm Clavé i la Plaça Sant Antoni M. Claret. Les activitats es van concentrar en aquests espais amb l'objectiu d'apropar-les als establiments comercials, que van poder obrir.

Durant tot el dia, els Amics de les Enramades van organitzar un taller per aprendre a fer roses de paper, i també hi havia tallers de xapes i punts de llibre. No van faltar les tradicionals parades de llibres i roses.

Per si algú encara mandrejava, Sound de Secà va encarregar-se que no fos així, i va despertar i animar el públic a ritme de la seva percussió i recorrent els carrers sallentins. Al migdia va haver-hi l'actuació castellera a càrrec dels Castellers de Santpedor i, posteriorment, l'actuació per part de l'EMM Cal Moliner amb la "Batukolla".

Seguidament, a l'hora del vermut es va poder gaudir de la música amb sons de jazz, pop, rock i soul a càrrec de La Trup Duet, format per Glòria Tàpia i Alexis Cabrillana. A la tarda, l'Esbart Vila de Sallent va protagonitzar La llegenda de les Jordines.

Des del consistori volem agrair a totes les entitats i artistes que van participar-hi i a tota la gent que va venir!

Us recordem que continuen les activitats del Mes de la Cultura. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.