L'Ajuntament fa una trobada amb el veïnat del Poble Nou

Última revisió 13-07-2021 10:56
13/07/2021

El 12 de juliol es va fer una trobada per presentar els projectes que impulsa l'Ajuntament al barri del Poble Nou de Sallent.

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i el regidor d’Urbanisme, Miquel Estruch, van fer una trobada amb els veïns i veïns del Poble Nou de Sallent per tal de donar a conèixer els projectes previstos des del consistori i saber l’opinió del veïnat per tal de millorar el barri.

Aquesta és la tercera trobada que es fa, ja que a causa de la pandèmia de la COVID-19 aquestes reunions veïnals havien quedat aturades. Celebrem que es puguin recuperar aquests espais de participació ciutadana.

Es va parlar del barri, dels projectes, de les necessitats, de l’espai públic i de l’urbanisme. Va assistir-hi una trentena de persones i va haver-hi una alta participació per comentar diferents aspectes dels tres projectes que es van presentar.

Projectes que es van presentar

  • Urbanització c/ Verge del Pilar. Es preveu que tingui una durada de 5 mesos; implicarà el trasllat de l’envelat a la zona posterior de les pistes de tenis.
  • Urbanització Passeig Guillem Vinyes. Representa la porta d’entrada al municipi. Actualment el projecte està en exposició pública i serà possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Sallent i les subvencions per part de la Diputació de Barcelona. S’executarà en una sola fase i està previst que tingui una durada de 6 mesos.
  • Millora dels carrers del barri del Poble Nou. L’objectiu és millorar l’accessibilitat pels vianants i l’eficiència energètica de les instal·lacions existents d’aigua i enllumenat públic. Constarà de 9 fases; s'executarà la primera, que durarà 3 mesos.