La campanya "Compra i descobreix Catalunya" ja té guanyadors i guanyadores

Última revisió 16-03-2023 10:12
02/08/2022

El 4 de juliol es va fer per Ràdio Sallent el sorteig de la campanya Compra i descobreix Catalunya de Sallent, una campanya de comerç local organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent juntament amb 32 municipis de Catalunya que formen part de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Al sorteig podien participar-hi totes aquelles persones que, durant el mes de juny, compressin als establiments locals de Sallent i dipositessin unes butlletes. D’aquesta manera, la campanya ajuda a dinamitzar el comerç de proximitat i dona a conèixer el territori català gràcies al nombre de municipis que hi participen.

Un cop realitzat el sorteig, el consistori va rebre els guardonats i guardonades a la Sala de Plens de l’Ajuntament. La salutació i benvinguda van ser a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna, i la regidora de Turisme, Neus Solà, que van fer l’entrega de premis a tots els i les assistents. Va comptar també amb la presència de l'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta i la regidora Sílvia Tardà.