Ja es poden adquirir les entrades per a la nova programació de Fàbrica Vella

Última revisió 04-08-2023 14:28
04/08/2023

Ja tenim aquí la programació setembre a desembre del 2023 de Fàbrica Vella.

De moment, us avancem el llibretó en format digital, ja que en format físic el tindreu a les vostres llars a finals d'agost perquè el pugueu tocar, olorar i sobretot guardar en un lloc ben visible per anar-lo consultant sovint. També el podeu tenir en format pdf en aquest enllaç.

Us recomanem l’espectacle de Kerol, Welcome to my head, molt original i inèdit on es fusionen diferents disciplines Comptarem amb l’estrena en format cobla de la sardana dedicada al Jordi Fàbregas, que ha compost Jaume Riu.

També hi haurà una obra de teatre amb un artista bagenc i que organitza l’entitat El Carrilet, La flor de l’autopista. Per Festa Major, dos monologuistes han volgut fer un acte solidari amb l’espectacle No estamos tan mal. I recordeu que cada últim dissabte de mes tenim una cita cinematogràfica amb el Cicle Gaudí.

Encara queda un espectacle de la programació anterior que és l’AIMS, un concert de música clàssica que es farà a la Casa Torres Amat.

Regalar i adquirir entrades de Fàbrica Vella és una bona manera de suggerir que és bonic sortir de casa per anar a veure espectacles en directe, ja que emocionen més, i també és una bona manera de socialitzar.

Us animem a tots i a totes a tafanejar el programa i a acompanyar-nos a Fàbrica Vella. Esperem que us agradi!