Servei d’Infància, Adolescència i Família (SIAF) de l’Ajuntament de Sallent dona suport a menors d'entre 6 i 16 anys en escolarització obligatòria.

">

Els nens i nenes del SIAF tanquen el curs amb una sortida al Tibidabo

Última revisió 31-07-2023 14:27
31/07/2023

El Servei d’Infància, Adolescència i Família (SIAF) de l’Ajuntament de Sallent dona suport a menors d'entre 6 i 16 anys en escolarització obligatòria.

Aquest servei funciona com una aula socioeducativa i, durant aquest darrer curs escolar, ha acompanyat als nens i nenes fora de l’horari habitual del servei per tal de continuar treballant els mateixos objectius educatius plantejats pel curs, però d’una manera més divertida i participativa.

La cloenda del curs va ser el passat 29 de juny amb una sortida al Tibidabo, que va permetre als nens i nenes del SIAF gaudir d’una jornada lúdica a un dels indrets més concorreguts de Barcelona. Però aquesta va ser només la cirereta del pastís d’un curs que ha estat ple d’activitats.

El grup ha participat dels tallers de lectura programats des de la Biblioteca de Sallent, del programa d’acompanyament a la lectura Lecxit, també de la biblioteca, o del concert de fi de curs a la Casa Museu Torres Amat (Cantaxics). Han col·laborat amb festes emblemàtiques de la Vila, com les Enramades de Sallent, i durant les festes de Nadal han participat al concert de Nadal de l’EMM Cal Moliner, celebrat a Fàbrica Vella, i de l’arribada del Tió a Sallent.