El nou servei de neteja viària de Sallent entra en funcionament

Última revisió 16-03-2023 10:35
06/05/2022

Des de fa temps, el consistori ha estat treballant per aconseguir un servei de neteja viària que s'implementés en paral·lel al nou sistema de recollida de residus i, des d'aquesta setmana, ja és una realitat.

L'empresa familiar de Puig-Reig, Transvinyots, és l'encarregada de dur a terme aquest servei. La seva directiva, Mercé Sallés, ha explicat que "agafem amb moltes ganes i il·lusió aquest projecte, sabem que hi ha molta feina a fer, però la farem molt contents".

L'alcalde Oriol Ribalta ha incidit en la necessitat que hi havia de tenir "un servei de neteja prou ben dimensionat i que cobrís les necessitats del poble". Ha remarcat que sobretot se centraran en aquells punts més bruts que fa anys que no s'acaben de poder netejar del tot.

S'ha mostrat optimista amb la implantació d'aquest nou servei i ha recordat la necessitat d'encaminar-se cap a models sostenibles: "Creiem que podrem tenir un poble molt més net i, juntament amb el nou model de recollida de residus, serem més sostenibles i capaços de tenir un entorn més ben cuidat."

Malauradament, l'incivisme a Sallent continua existint, i és un bon moment per recordar la crida del regidor de Serveis Municipals, Miquel Estruch, quan recorda que no és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta.

Gràcies a la col·laboració de tots i totes per ajudar a mantenir un poble net i acollidor!