El consistori entrega els premis dels concursos de Nadal 2021

Última revisió 23-03-2023 12:18
14/01/2022

L’Espai Cultural Fàbrica Vella va ser l’espai escollit per fer entrega dels premis dels sortejos i concursos que es van organitzar durant la campanya de Nadal a Sallent.

Va assistir-hi l’alcalde Oriol Ribalta i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna.

D’una banda, es van repartir vals de compra a aquelles persones que van participar en el concurs de finestres i balcons i que millor van decorar el seu edifici, casa, balcó o finestra, ja que compatien quatre categories diferents.

També van recollir el seu premi els establiments guanyadors del concurs d’aparadors, que van ser escollits per un jurat format per un representant dels comerços, un expert sallentí en temes artístics i la regidora Cristina Luna.

Els establiments premiats van ser 9Look, Menatge Òptimus i Esports Martí. El guardó consistia en un val de compra de 150 € i publicitat a Ràdio Sallent 107.6 FM. La resta de persones que van participar en la decoració dels aparadors van rebre un val de compra per gastar en el comerç local i la restauració de Sallent.

Durant les festes de Nadal, les persones que visitaven els aparadors guarnits van poder participar en el sorteig “troba el tió de Nadal”, que també incloïa un sorteig infantil.

Aquest sorteig el van dur a terme els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional d’Ampans de Sallent, que van extreure les butlletes guanyadores. Les persones guanyadores van acudir a l’entrega de premis per rebre els corresponents vals de compra i, en cas dels infants, el lot de joguines cedit per IMC TOYS i un llibre de lectura cedit per la llibreria L’Espill.