El Conseller d'Educació visita Sallent per reunir-se amb els centres educatius

Última revisió 11-01-2023 14:32
11/01/2023

Josep Gónzàlez-Cambray, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha visitat aquest matí Sallent amb l’objectiu de conèixer les demandes i necessitats del municipi.

La primera parada ha estat a les dependències de l’Ajuntament de Sallent, on ha estat rebut per l’alcalde Oriol Ribalta, la regidora d’Educació, Sílvia Tardà i altres regidors/es del consistori.

Un cop a la Sala de Plens, ha firmat el Llibre d’Honor i ha mostrat el seu agraïment a l’alcalde i l’Ajuntament per la feina feta, tot recalcant l’aposta del Departament d’Educació per seguir avançant cap a “una escola més democràtica, social, verda, feminista i en català” amb el desig que “nens/es i joves siguin cada vegada més lliures i amb més sentit crític”.

Seguidament, ha mantingut una reunió interna amb l’alcalde, la regidora d’Educació i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, on han pogut explicar i valorar la situació del municipi en l’àmbit educatiu.

Finalment, el Conseller s’ha dirigit a l’Escola Municipal de Música Cal Moliner per trobar-se amb totes les direccions dels centres educatius del municipi: Escola Torres Amat, Vedruna Sallent, Els Pins de Cabrianes, l’Esquitx i l’INS Llobregat. Han estat una oportunitat per traslladar les principals demandes dels centres i plantejar els reptes de futur més immediats.