Cicle de cinema Transhumant: Mujeres del siglo XX

El Cicle de Cinema Transhumant consta de quatre pel·lícules que es projectaran els mesos de novembre 2023, gener, febrer i març de 2024. El dissabte 9 de març es projecta la pel·lícula Mujeres del siglo XX (2016), amb Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Billy Crudup, Lucas Jade Zumann.

Cinema Transhumant

Cinema Transhumant és un cinema compromès i humanitari que creu en el poder transformador del cinema per remoure i captivar l'ànima de les persones i contribuir a canviar el seu punt de vista respecte els problemes de món. Cadascuna de nosaltres tenim el poder de canviar el nostre entorn immediat.

Entrada

  • Entrada general: 4 €
  • Sòcies i socis d'Adona't: 3 €

Les entrades s'hauran de comprar a la taquilla de Fàbrica Vella una hora abans de la sessió.

Sinopsi

A finals dels anys 70, tres dones exploren l'amor i la llibertat a Califòrnia mentre un adolescent experimenta el pas a la maduresa envoltat per aquestes dones: la seva mare i dues amigues, que el marcaran per sempre. És l'any1979.

A Santa Bàrbara, Dorothea Fields és una enèrgica dona soltera i la seva màxima preocupació és l'educació del seu fill de 15 anys, Jamie, en una època de rebel·lió i canvi cultural.

Davant la impossibilitat de controlar el seu fill, Dorothea demana l'ajuda de dues joves: Abbie, una artista de punk d'esperit lliure que viu com a convidada a la casa dels Fields, i Julie, la intel·ligent i provocadora veïna.

09/03/2024
Hora inici 20:30
938 370 200
4 € *dte

Vídeos

Mujeres del Siglo XX - Tràiler (en castellà)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-12-2023 09:58