S'entreguen els primers kits de material de recollida selectiva

Última revisió 23-03-2023 12:13
23/02/2022

El sistema ha d'entrar en funcionament a partir del 24 de març, per la qual cosa ja s'està repartint el material a la ciutadania.

Des del 21 de febrer, el Consorci del Bages per a la gestió de residus està repartint el material per dipositar els residus orgànics i ho farà fins al 8 de març. En aquest vídeo pots veure el material que s'entrega.

Els ciutadans i ciutadanes de Sallent, Cabrianes i Cornet, un cop rebin una carta a casa seva, veuran les indicacions que cal seguir per anar a buscar el material, on se'ls recomana un horari de recollida per evitar aglomeracions. En aquesta carta, també hi ha un formulari que cal omplir amb les dades personals.

Els kits de material s'han de recollir al Punt d'Informació, habilitat a la Sala Vilà i Valentí (c/ Àngel Guimerà, 5), de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.00h i de 16.30 a 20.00h.

Quan es vagi a recollir el material, els tècnics del consorci també explicaran el funcionament dels contenidors intel·ligents. Un cop aquest punt de recollida acabi, el 8 de març, s'habilitarà una Oficina d'Informació Temporal on es podran resoldre dubtes o recollir el kit qui encara no l'hagi rebut. Estarà ubicada a l'Edifici El Salt (c/ Cos, 20) de 10.30 a 14.00h i de 17.00 a 19.30h.

Què inclou el kit de material?

  • 2 targetes per poder obrir els contenidors nous
  • 2 paquets de bosses compostables per a la recollida dels residus orgànics
  • 1 cubell pels residus orgànics
  • 1 magnètic per la nevera amb un recordatori de què s'ha de llançar a cada contenidor
  • Fulletó informatiu de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
  • Fulletó informatiu del nou servei de recollida mòbil (en funcionament a partir del 3 d'abril)

Vídeos

Explicació del material - Nou model de recollida de residus