Marc Prat i Roca

Regidor i 4a Tinència d'Alcaldia

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Regidories

  • Protecció Civil (ADF i bombers)
  • Món Rural i Camins
  • Medi Ambient i Ecologismes
  • Esports

Biografia

Va néixer a Sallent l'any 1979. Des de l'any 2008 treballa com a bomber de la Generalitat de Catalunya, actualment al Parc Bombers de Moià. També treballa com a formador en els àmbits de foc forestal, estructures col·lapsades i implantació de vehicles a l'ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

Va estudiar a l’Escola Torres Amat de Sallent i va cursar ESO i batxillerat a l'INS Llobregat.

L'any 2023 es va presentar a les eleccions municipals de Sallent com a independent, ocupant el lloc número 7 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sallent, i va ser el moment que va entrar com a regidor de l'Ajuntament de Sallent. Gestiona les àrees municipals d'Esports, Món Rural i Camins, Protecció Civil i Medi Ambient i Ecologismes.

Al llarg dels anys ha format part de diverses entitats esportives de la Vila, principalment waterpolo i, entre altres, handbol, futbol, tennis, pàdel, bàsquet, Club Ciclista de Sallent, FAES, etc.

Es declara un enamorat del poble de Sallent. Està casat amb dos fills de 10 i 12 anys que estudien a l’Escola Torres Amat i a l'INS Llobregat.  

Contacte (correu electrònic)

Marc Prat i Roca