Acaben les reformes dels pisos de "contramestres"

Última revisió 17-05-2021 14:32
17/05/2021

S’ha reformat l’interior de tres habitatges del c/ Camp de la Bota 13, els quals estaran destinats a lloguer social.

Els espais d’aquest edifici no eren habitables, motiu pel qual l’Ajuntament va decidir reformar-los i transformar-los en pisos socials per tal d’oferir un preu més assequible en el lloguer d’habitatge. Pròximament s’obrirà la convocatòria.

L’edifici compta amb planta soterrània, planta baixa i primera planta. Al soterrani no s’ha fet cap actuació, ja que s’hi troben vàries dependències destinades a magatzem. A la planta baixa s’ha reformat un habitatge que hi havia, i la primera planta disposa de dos habitatges més. No s’ha actuat a l’estructura de l’edifici, sinó que s’ha fet una reforma interior dels tres habitatges.

Distribució dels habitatges

L’habitatge en planta baixa disposa d’uns 60 m2 construïts i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Està format per un rebedor, una sala d’estar-menjador-cuina, dos dormitoris i un bany.

Un dels habitatges de la primera planta disposa d’uns 62 m2 construïts i compta amb una sala d’estar-menjador-cuina, dos dormitoris, un bany, un despatx i una terrassa situada a la banda del riu, davant la Torre del Gas. L’altre habitatge de la primera planta disposa d'uns 73 m2 construïts i compta amb una sala d’estar-menjador-cuina, dos dormitoris, un bany i un despatx.

Tots els habitatges disposen de gran lluminositat i tenen ventilació creuada.