InfoParticipa

> Accedeix al Mapa InfoParticipa

Existeixen diferents indicadors per avaluar la transparència d'una administració pública. Un dels més reconeguts és l'estudi Infoparticipa elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). En aquest informe, de manera anual, s'avaluen les dades de qualitat i la transparència de la comunicació pública local a través del Mapa Infoparticipa. El grau de compliment es mesura amb un percentatge segons el nombre d'indicadors complerts respecte el total d'indicadors avaluats.

 

 

El maig de 2022, l'Ajuntament de Sallent va aconseguir per primera vegada el Segell InfoParticipa amb un 90'38% de compliment dels ítems. L'any següent, el març de 2023, va revalidar el Segell millorant la puntuació fins al 98 % i, a més, aconseguint el Premi Extraordinari de redacció de notícies, un guardó que tan sols van aconseguir set ajuntaments de tot Catalunya.

Entrega del Segell InfoParticipa a l'alcalde Oriol Ribalta (maig 2022)

Tot seguim et mostren ells resultats dels últims anys del municipi de Sallent a InfoParticipa. També pots accedir-hi directament clicant aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-04-2023 12:46