El Consell d'Infants de Sallent participa al Plenari comarcal

Última revisió 16-03-2023 10:40
11/04/2022

El dimecres 6 d'abril, el Consell d'Infants de Sallent va participar al Plenari del Consell d'Infants del Bages, reprès després de la pandèmia.

Va presentar el treball dut a terme d'anàlisi i debat de com ha de ser el nostre municipi per tenir en compte les diversitats i ser així un municipi inclusiu.

La consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, va remarcar que s’havien proposat “reflexionar al voltant de la importància d’entendre la diversitat com un tret característic de la nostra societat i posar en valor quins són aquells elements que fomenten la igualtat de condicions i oportunitats i, en definitiva, fan que tinguem uns municipis més inclusius”.

Cadascun dels Consells dels pobles participants van exposar els seus treballs i, posteriorment, van poder gaudir juntes i juntes d'un berenar acompanyat d’activitats de sensibilització que professionals del CAE van organitzar.

El Pont de Vilomara i Rocafort va acollir la trobada i van participar-hi els Consells d'Infants d'Artés, Sant Fruitós de Bages, Santpedor, Sant Vicenç de Castellet, Sant Joan de Vilatorrada, Navàs i Sallent, amb un total de 72 consellers i conselleres.