Consulta el programa d'activitats de Nadal a Sallent

Última revisió 24-11-2021 13:36
24/11/2021

Durant aquestes festes nadalenques, el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha organitzat activitats pensades perquè la gent pugui gaudir el Nadal a Sallent.

Pots consultar aquí el cartell del programa. Hi haurà activitats per als infants i les famílies, sent l'encesa de les llums de Nadal el punt de partida.

Encesa de llums de Nadal

El 26 de novembre, un divendres, és el dia escollit per fer l'encesa de les llums de Nadal. Serà a la Plaça Anselm Clavé. Per amenitzar la jornada, s'han organitzat tres activitats: un berenar de coca amb xocolata (17.00h), l'actuació de l'EMM Cal Moliner i destapada del tió de Nadal (17.30h). Finalment es farà la projecció d'un mapping i s'encendran les llums de Nadal.

Hora del conte: Més que contes!

Sessió adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys que es farà el 3 de desembre a la Biblioteca de Sallent. S'explicaran contes, acompanyats de música, en un ambient màgic i acollidor.

Bola de Nadal

L'activitat de bola de Nadal té com a objectiu que els infants i famílies puguin entrar en el seu interior per jugar amb el confeti blanc. Una activitat divertida que els infants gaudiran al màxim. Estarà ubicada a la Plaça de la Verdura, de 16.45 a 19.45h, el divendres 10 de desembre.

Caga tió gegant

El 17 de desembre a la tarda, de 16.45 a 19.45h, els més petits i petites podran anar a fer cagar el tió a la Plaça Catalunya. Està ple de sorpreses!