Itailored Grup / STI Sallent

I-Tailored empresa especialitzada en la creació d'aplicacions web, un dels seus punts forts és la programació a mida juntament amb el call center per al suport del programari.

Sota la marca I-Tailored gestiona la creació, implantació i manteniment de software i creació d’aplicacions i sistemes informàtics personalitzats, també creació i disseny web i disseny gràfic. Sota la marca STI gestiona els serveis tècnic informàtic, assessorament i consultoria informàtica, manteniment informàtic, reparacions d’ordinadors i venda de material informàtic.

I-Tailored té una àmplia oferta per a aquelles grans, mitjanes i petites empreses que volen desenvolupament de programari personalitzat, o presència a internet i comerç electrònic, millorar la seva imatge corporativa o senzillament incorporar les noves tecnologies al procés diari de treball.

Servei Tècnic Informàtic per a empreses i particulars, STI és la branca comercial d’I-Tailored Grup que es dedica a donar solucions globals per a la gestió informàtica amb assessorament, consultoria informàtica i serveis de manteniment d’equips i xarxes de servei. Oferim servei tècnic informàtic a domicili o remot de reparació d’ordinadors i també venda de material informàtic.

C/ Cós, 52 08650 - Sallent

938 371 379

Imatges

Mapa

Última revisió 2023-01-27 12:36:44