Trobada entre els empresaris del municipi i l'Ajuntament

Última revisió 15-04-2021 15:00
15/04/2021

Durant l'acte es va projectar un vídeo promocional de la indústria de Sallent i van mostrar-se els plafons informatius de les empreses.

L’acte va estar presidit per l’alcalde, Oriol Ribalta, que juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Luna, van manifestar la voluntat de l’Ajuntament d’aproximar-se a les empreses i trobar espais per informar dels projectes municipals, així com recollir les inquietuds que puguin tenir les empreses que executen la seva activitat econòmica al municipi. L’acte va tenir lloc a Fàbrica Vella el 14 d’abril.

La regidora de Promoció Econòmica va presentar els serveis que ofereix l’Ajuntament a les empreses, la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’associació i el projecte que pretén donar a conèixer la indústria de Sallent al poble. Per aquest projecte s’ha editat un vídeo promocional dels polígons del municipi i les seves empreses, vídeo que està situat a un aparador del nucli antic del poble, a la zona comercial de Sallent. De manera temporal, s’ha habilitat a l’Espai Cultural Fàbrica Vella una exposició amb plafons informatius on s’inclou el nom de les empreses que hi ha a cada polígon del municipi.

El president de l’Associació d’Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet, Joel Lozano, va explicar el treball que s’està fent des de l’associació en benefici del teixit empresarial i la seva voluntat que creixi i arribi a més empreses. També va destacar la bona sintonia amb l’Ajuntament i el suport rebut en el primer any de vida de l’associació.

Després de la projecció del vídeo, es va obrir el torn de paraula als i les assistents, que van exposar les seves propostes i inquietuds en relació amb el funcionament dels polígons, el manteniment dels carrers i espais verds, entre altres. Cristina Luna i Joel Lozano han valorat molt positivament aquesta reunió, com un espai de trobada i creació de sinergies i amb la voluntat de realitzar-ne altres.