Arriba la Setmana Cultural de Sallent, que tindrà lloc del 17 al 25 d'abril

Última revisió 19-04-2021 11:56
09/04/2021

Comptarà amb un acte molt especial el diumenge 25 d'abril en homenatge a Jordi Fàbregas, músic sallentí que ens va deixar aquest gener.

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la Setmana Cultural de Sallent, una setmana farcida de propostes per a tots els gustos que s'ha adaptat a la situació sanitària actual i que tindrà lloc del dissabte 17 d'abril al diumenge 25 d'abril del 2021 a diferents indrets de Sallent. L'organitza el Departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet.

És la primera Setmana Cultural sense en Jordi Fàbregas, un referent pel nostre poble i per la cultura del nostre país, però que ha sabut traspassar les fronteres de Sallent fent una tasca de posar en valor la cultura d'arrel i tradicional i posicionant aquest estil de música arreu del país.

És per això que la Setmana Cultural vol ser un agraïment a la seva persona i un reconeixement a la seva tasca. Hi haurà un homenatge dedicat al músic i compositor sallentí el 25 d'abril, diumenge, que clausurarà la setmana. Comptarà amb un acte institucional i una mostra de cultura popular amb la participació de totes les entitats del poble i la imatgeria sallentina. Hi assistiran la família de Jordi Fàbregas i autoritats polítiques i culturals.

La Setmana Cultural comptarà amb espectacles d'humor, de teatre, de circ, de cultura popular, concerts, jocs, tallers creatius, espectacles infantils, etc. Alguns actes requereixen de reserva d'entrada, per la qual cosa cal anar a la plataforma de venda d'entrades de Fàbrica Vella i adquirir-les. Aquestes reserves es fan amb l'objectiu de poder controlar l'aforament i així assegurar el compliment de les mesures de la Covid-19.

Ara més que mai, volem defensar que la cultura és segura, és sana, uneix i, sobretot, és necessària!

Per descarregar-te el programa, clica damunt l'enllaç del document adjunt.