Selecció per raons de màxima urgència d'un/a tècnic/a auxiliar de biblioteca

Per raons de màxima urgència, la Biblioteca municipal de Sallent necessita incorporar de forma immediata amb contractació de caràcter laboral temporal una persona en el lloc de treball de TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA.

Actualment, davant la falta de candidats per fer aquesta cobertura urgent d’aquest lloc de treball i així poder atendre el servei de la biblioteca amb totes les garanties, fem pública la crida a qui consideri que compleix els requisits per treballar de forma temporal com a tècnic/a auxiliar de biblioteca per col·laborar i dinamitzar les activitats culturals i de promoció de la lectura per diferents col·lectius de la Biblioteca, entre d’altres funcions.

Requisits

Els requisits mínims que han de complir els/les candidats/es són:

  • Titulació: Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Superior o titulació equivalent.
  • Nivell de suficiència (C1) de català

Característiques del lloc de treball

  • Incorporació inmediata mitjançant contracte laboral temporal amb l’Ajuntament de Sallent fins a cobertura definitiva de la plaça o bé amortització de la mateixa.
  • Jornada de 37.5 hores setmanals.
  • Horari del lloc de treball: 5 tardes (de dilluns a divendres) i 3 matins (dimarts, dijous i dissabte).

Si tens ganes de treballar, tens vocació i compleixes els requisits truca al 93 837 02 00 o envia’ns el teu currículum vitae actualitzat al correu electrònic recursoshumans@sallent.cat abans del dilluns 29 de novembre de 2021.

Consulta aquí els requisits, competències i funcions del lloc de treball.