Borsa oberta de treball diferents perfils Residència i Serveis socials

Necessitem els professionals següents:

  • Auxiliar de geriatria (Residència)
  • Ajudant de cuina (Residència)
  • Personal de neteja-bugaderia (Residència)
  • Infermer/a (Residència)
  • Treballador/a familiar a domicili (SAED)
  • Auxiliar de la llar-netejadora (SAED)

L'Ajuntament de Sallent ha modificat les bases que han de regir la convocatòria per a la creació i actualització d'una borsa oberta de treball per a contractacions laborals temporals de diferents llocs de treball per a la Residència Municipal de Gent Gran i per l'Àrea de Serveis Socials (Servei d'atenció entorn domiciliari - SAED) de l'Ajuntament derivades de baixes per incapacitat temporal, baixes per maternitat, vacances i altres incidències que posin de manifest la necessitat de substituir personal en plantilla, mitjançant el sistema concurs de mèrits i entrevista.

Es disposa de dues borses obertes una exclusivament per perfil professional d'Infermer/a i l'altra borsa per la resta de perfils enumerats més amunt.

El funcionament d'aquestes borses admet incorporacions de nous aspirants i valoració de nous mèrits dels que n'aneu formant part per escalar posicions i accedir a un lloc de treball més ràpidament.

Si tens ganes de treballar, tens vocació i compleixes els requisits presenta'ns la teva sol·licitud al registre de l'Ajuntament venint en persona (Plaça de la Vila 1 de Sallent) o bé, a través del web de l'Ajuntament www.sallent.cat.

Per informar-te dels requisits necessaris per accedir a les borses disposes de les BASES publicades al web de l'Ajuntament (Apartat Ofertes de llocs de Treball i apartat Tauler d'anuncis). Si ho prefereixes truca o vine a l'Ajuntament i t'ho explicarem tot.

A mitjans del mes d'abril de 2020 tenim prevista una propera actualització, vine a formar-ne part!!!