Visita al poblat ibèric del Cogulló i activitat familiar

El dissabte 11 de desembre s'organitza una visita al Cogulló amb opció de fer un taller d'arqueologia.

El jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló està situat dalt d’un estratègic turó de 476 metres i és un dels més importants de la Catalunya Central. A través de les explicacions del guia podreu interpretar les restes del que va ser un recinte fortificat de 5.000 m2 i conèixer la seva història.

L'activitat familiar consisteix en una visita adaptada al públic infantil amb material de suport i un taller d'arqueologia per tal de simular una excavació arqueològica on els infants podran sentir-se arqueòlegs per uns moments. Edat recomanada: de 6 a 10 anys.

Informació

  • Visita: 10:00 h o 11.00 h
  • Activitat familiar: 12.00 h
  • Gratuït per a menors de 5 anys.
  • Reserva prèvia imprescindible en aquest enllaç


Com arrribar-hi

Es pot accedir amb vehicle propi fins a la zona de pàrquing habilitada.

Com arribar: Des de la carretera C-16 prendre la sortida 60 direcció la Botjosa. Un cop al nucli de la Botjosa, seguir els indicadors de la "Ruta dels Ibers" fins a arribar a l'àrea de pàrquing senyalitzada.

ADVERTÈNCIA: Google Maps situa el destí a mig camí. Cal seguir endavant fins a arribar a la zona d'aparcament senyalitzada.

Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública en compliment de la normativa vigent a cada moment i serà obligatori l'ús de mascareta.

11/12/2021
Hora inici 10:00
671 405 483
1,5 € (visita) i 3 € (visita + activitat familiar)
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-11-2021 08:58