A partir del 4 de juny, s'obren les inscripcions al Casal d'Estiu 2021

Última revisió 14-06-2021 11:48
10/06/2021

Aquí trobaràs tota la documentació per fer-ne la inscripció. Tens temps fins al 15 de juny.

Per conèixer la programació d'activitats i veure tota la informació del Casal d'Estiu, vés a aquest document de presentació.

Disposeu d’un full d’inscripció per a cada una de les tres seus on es realitzarà el Casal d’Estiu:

En aquest, trobareu els barems de les quotes. Recordeu que els descomptes s’apliquen per família, no per infant. Per exemple, les famílies amb dos infants que s’hagin inscrit 4 setmanes cadascun, se'ls aplica el descompte per a 8 setmanes.

Els descomptes NO són acumulables, és a dir, si ja gaudiu del descompte del 15% per família nombrosa o monoparental, a aquest no s’aplica el descompte per nombre de setmanes.

Les famílies que es trobin en una situació de dificultat socioeconòmica, poden optar a:

  • Fraccionar el pagament: cal acordar-ho amb l’Àrea de  Joventut de l’Ajuntament enviant un correu a canalsms@sallent.cat o bé un WhatsApp al 608 563 013, indicant el vostre telèfon perquè us puguem trucar.
  • Sol·licitar valoració social a Serveis Socials Bàsics: cal entrar una instància especifica sol·licitant AJUT ECONÒMIC PER AL CASAL D’ESTIU. Aquesta instància caldrà entrar-la en el mateix moment de la inscripció.

Les inscripcions es poden tramitar presencialment a l’Ajuntament sol·licitant cita prèvia, o bé a través de la web mitjançant e-TRAM.

Període d'inscripcions: del 4 al 15 de juny de 2021.

Casal d'Estiu 2021
Casal d'Estiu 2021