A partir del 23 de juliol, s'obren les inscripcions pel segon torn del Casal d'Estiu 2021

Última revisió 22-07-2021 09:55
20/07/2021

Del 23 al 29 de juliol s’obre el nou període d’inscripció al Casal Sallent (Torres Amat), pel període del 23 d’agost al 10 de setembre.

Recordem que les places són limitades i anirà per ordre d'entrada de registre.

Per conèixer la programació d'activitats i veure tota la informació del Casal d'Estiu, vés a aquest document de presentació.

Documentació d'inscripció

Disposeu del full d’inscripció de la seu on es realitzarà el Casal d’Estiu. En aquest segon torn es farà a l'Escola Torres Amat.

En aquest, trobareu els barems de les quotes. Recordeu que els descomptes s’apliquen per família, no per infant.

Els descomptes NO són acumulables, és a dir, si ja gaudiu del descompte del 15% per família nombrosa o monoparental, a aquest no s’aplica el descompte per nombre de setmanes.

Les famílies que es trobin en una situació de dificultat socioeconòmica, poden optar a:

  • Fraccionar el pagament: cal acordar-ho amb l’Àrea de  Joventut de l’Ajuntament enviant un correu a canalsms@sallent.cat o bé un WhatsApp al 608 563 013, indicant el vostre telèfon perquè us puguem trucar.
  • Sol·licitar valoració social a Serveis Socials Bàsics: cal entrar una instància específica sol·licitant AJUT ECONÒMIC PER AL CASAL D’ESTIU. Aquesta instància caldrà entrar-la en el mateix moment de la inscripció.

Les inscripcions es poden tramitar presencialment a l’Ajuntament sol·licitant cita prèvia, o bé a través de la web mitjançant e-TRAM.

Període d'inscripcions: del 23 al 29 de juliol de 2021.

Casal d'Estiu agost 2021
Casal d'Estiu agost 2021