Visita guiada als Aiguamolls de la Corbatera

Recorregut circular de 3,5 Km a càrrec de Krishna Sivillà per a conèixer la flora i fauna de la zona.

Descripció de la visita

A l’alçada del poble de Cabrianes, la vall del riu Llobregat s'eixampla i permet que l’aigua discorri lentament formant la gran zona humida de la Corbatera amb una gran varietat d’hàbitats, com el bosc de ribera autòcton, pinedes, retalls de roureda, talussos de margues vermelles, sorrals, codolars i una gran extensió de canyissar i bogar.

La tranquil·litat i la diversitat d’ambients és un potent focus d’atracció per a una gran diversitat d’aus, especialment favorable als ocells aquàtics, que hi fan estada com a sedentaris o de pas en la ruta migratòria del Llobregat. Aquest fet li confereix una gran importància faunística i ornitològica que es pot apreciar tot passejant o des dels observatoris adaptats.

Visita guiada pels aiguamolls de la Corbatera en un recorregut circular de 3,5 Km a càrrec de Krishna Sivillà, guia del Parc de la Séquia, per a conèixer la flora i fauna de la zona.

Com arribar

Deixar el cotxe a l'espai d’aparcament vora el Mas de la Sala (Sortida 59 de la C-16). En cas de dubte, clicar sobre les ubicacions més amunt (en cursiva) i us conduirà directament al punt d'origen per Google Maps.

Informació

  • Horari: 10:00 h
  • Lloc d'aparcament i inici: vora el Mas de la Sala.
  • Reserva la teva plaça aquí
  • Preu: 4 € entrada general i 2 € entrada reduïda (menors de 12 anys, majors de 65, empadronats a Sallent, persones a l'atur i famílies nombroses).
16/09/2023
Hora inici 10:00
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-09-2023 10:09