español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Subvencions promoció del comerç dins l’àmbit delimitat pel Pla de Barris 2020

Subvencions promoció del comerç dins l’àmbit delimitat pel Pla de Barris 2020
Subvencions promoció del comerç dins l'àmbit delimitat pel Pla de Barris

L'Ajuntament de Sallent desenvolupa, de forma directa o indirecta, tot un seguit de polítiques públiques adreçades a la promoció i el creixement econòmic.

En el projecte del Pla de Barris, en el “Camp 7: Programes per a la millora social, urbanística i econòmica” ja es preveu la dinamització econòmica, com a eix principal del Projecte d'Intervenció que passa per la dinamització comercial com a un sector econòmic amb potencial creixement. Es per això que es preveu atorgar subvencions per a la renovació de comerços i l'obertura de nous en zones amb baix índex comercial.

L'objecte d'aquestes Bases específiques és la regulació de la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals, de les següents actuacions:

·         per dur a terme actuacions destinades a la rehabilitació , ampliació, conservació i modernització de establiments en funcionament i locals comercials buits.

·         Per obertura de nous comerços.

·         Renovació de baixos per convertir-los en establiments comercials i de serveis d'acord amb el previst al POUM

·         Renovació de Terrasses. S'inclouen tendals, taules i cadires, estufes i tancaments, d'acord amb l'Ordenança de Terrasses.

 

Per a més informació, consultar les bases adjuntes o adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent, situat a l'edifici del Viver d'Empreses "El Salt".

S'ha ampliat el termini per presentar les sol·licituds de subvenció fins el dia 30 de setembre de 2020.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/09/2020 12:27
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona