español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Visites gratuïtes al poblat ibèric del Cogulló durant tots els diumenges del mes d'agost

Visites gratuïtes al poblat ibèric del Cogulló durant tots els diumenges del mes d'agost
Publicat: Dilluns 27/07/2020

El poble ibèric del Cogulló, situat dalt d'un estratègic turó de 476 metres, és un recinte fortificat d'uns 5.000m2. Declarat BCIN i inserit en la Ruta dels Ibers, constitueix un dels jaciments ibèrics més importants de la Catalunya Central. Les excavacions que de forma intermitent es porten a terme des dels anys 60' han permès descobrir una part significativa de l'urbanisme intern i també el seu sistema defensiu del qual en destaquen quatre torres i un fossat.

Aquest estiu, durant cada diumenge del mes d'agost, s'ofereix una visita guiada pel poblat ibèric (10h) i una activitat familiar (11h), que inclou una visita adaptada per nens i un taller d'arqueologia, donant una visió de la vida quotidiana dels habitants del poblat.

Les visites, que són gratuïtes, es realitzaran fins el diumenge 30 d'agost i les places són limitades. És imprescindible reservar prèviament l'entrada a través d'aquest web: http://www.sallentturisme.cat/ara-fa-2500-anys-poblat-ibric-del-cogullo-activitat-familiar-/s/60

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/07/2020 11:42
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona