español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Un centenar de comerços de Sallent participa per tercera vegada en la campanya Barris Antics

Un centenar de comerços de Sallent participa per tercera vegada en la campanya Barris Antics
Del 06/06/2019 al 30/06/2019
L'objectiu és dinamitzar i desenvolupar el comerç de proximitat del nucli antic.

Sallent participa de nou en la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", juntament amb 29 municipis catalans que també desenvolupen el Pla de Barris al seu nucli antic. Aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent i amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent, té per objectiu dinamitzar i desenvolupar el comerç de proximitat del nucli antic del municipi en el marc d'accions municipals.

Aquesta iniciativa consisteix en què les persones que comprin als establiments adherits a la campanya, podran emplenar una butlleta amb les seves dades personals que es dipositarà en urna que hi haurà al mateix establiment i entraran en un sorteig de diversos premis com experiències gastronòmiques, visites guiades, espectacles i productes típics de cada un dels pobles adherits a la campanya. En total hi ha 30 premis a repartir, inclòs el de Sallent. Al municipi ja són un centenar els comerços que hi participen.

La campanya s'allargarà fins al dia 30 de juny i el sorteig es realitzarà el dijous 4 de Juliol al programa "La Cantera" de Ràdio Sallent de 17h a 18h i amb la col·laboració dels assistents del Centre Ocupacional d'AMPANS de Sallent.

El dimecres 10 de Juliol es convocaran tots els guanyadors a la Sala de Plens de l'Ajuntament per l'entrega de premis. Acte obert a tothom.

Podeu consultar detalladament els 30 premis de la resta de municipis i el premi de Sallent a l'aparador del local que s'ha creat per l'ocasió, situat al carrer del Cós número 44.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/06/2019 10:52
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona