español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

S’ofereix el programa d’arranjament d’habitatges i ajudes tècniques en el domicili de persones grans i persones amb altres capacitats

S’ofereix el programa d’arranjament d’habitatges i ajudes tècniques en el domicili de persones grans i persones amb altres capacitats
Publicat: Dilluns 22/06/2020

El programa d'arranjament d'habitatges i ajudes tècniques en el domicili de persones grans i persones amb altres capacitats té com a objectiu subvencionar reformes bàsiques als habitatges i garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint així l'accessibilitat i les condicions de vida de les persones dins de la llar.

El programa incorpora, a més, ajudes tècniques així com elements de desplaçaments, de llits articulats, matalàs, grues per a la mobilitat, cadires de bany, entre d'altres. S'adreça a persones empadronades a Sallent de 65 anys o més, amb discapacitat igual o superioor al 33% o en situació de dependència; persones de Sallent més grnas de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran o menors de 65 anys amb necessitats especials per desenvolupar les activitats diàries de la llar.

Podeu consultar les bases al següent enllaç: http://www.sallent.cat/serveis/serveis-socials/programa-darranjament-dhabitatges.html.

Per a més informació, podeu contactar amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Sallent o bé al mail ssocials@sallent.cat. Les sol·licituds es poden presentar del 8 al 31 de juliol del 2020.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22/06/2020 17:16
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona