español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent viurà la seva novena Setmana Jove del 6 al 12 de Maig

Sallent viurà la seva novena Setmana Jove del 6 al 12 de Maig
Del 06/05/2019 al 12/05/2019

Les inscripcions per a totes les activitats són gratuïtes i es podran fer a l'Espai Jove i al Punt al Pati de l'institut Llobregat

 

Dilluns vinent Sallent començarà la seva novena Setmana Jove, amb 7 dies d'activitats, tornejos i concerts on els més joves podran gaudir d'una festa pròpia pensada especialment per ells. Com cada any, no hi poden faltar els tornejos a la pista de sorra. El primer, de futbol, se celebrarà el dilluns 6 de maig a les 16h. El de vòlei platja es dividirà en dos dies: dimarts 7 de maig i dijous 9 de maig, els dos dies a les 4 de la tarda.  El dimecres 8 de maig hi ha preparat, a les 16:30h i a la Sala Vilà i Valentí, un taller de fotografia especialment dedicat als smartphones a càrrec del fotògraf professional Oriol Segon. També dimecres, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Llobregat participen del Festival Clam veient una pel·lícula a Fàbrica Vella que ha estat pensada expressament per aquesta franja d'edat. El divendres s'ha reservat pel clàssic joc de nit, una de les activitats de més èxit que es realitza per diversos carrers i places del poble. L'inici de l'activitat serà a les 21h a la plaça de la vila, just després del concert dels combos de l'Escuela Municipal de Música Luis Morondo de Barañain, a les 20h i al mateix lloc. Aquesta Escola de Música repetirà actuació acompanyant l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent en un Concert de Big Bands a la Fàbrica Vella a les 18:30h dissabte 11 de maig. El mateix dia, a les 12 de la nit, l'escorxador es mourà a ritme de DJ en un concert per als joves de més de 16 anys. Diumenge 12 de maig es posarà el punt i final a la Setmana Jove amb una partida de Laser Tag a les 17h al Bosc del Xipell, tot i que el punt de trobada serà la Plaça Sant Antoni Maria Claret a les 16:45h.  

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions es podran realitzar els dimarts i els dijous de 17:30h a 19:30h a l'Espai Jove i els divendres al Punt al pati de l'institut Llobregat. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/04/2019 12:15
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona