español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent se suma a la campanya “Vida Verda” per donar color i vida a la vila

Sallent se suma a la campanya “Vida Verda” per donar color i vida a la vila
Publicat: Dilluns 06/07/2020

L'Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet se suma a la campanya Vitamina Verda a nivell provincial que es porta a terme en els mercats municipals per donar color i vida a les nostres viles.

Volem que els sallentins i sallentines continuïn redescobrint els balcons, terrasses i terrats de la nostra vila, i ens adherim a aquesta campanya per posar-hi més verd.

Diumenge dia 12 de juliol, l'Ajuntament, conjuntament amb la comissió de paradistes, repartirà plantes de temporada a les persones que comprin al mercat aquest dia.

L'objectiu és fomentar el comerç de proximitat i, alhora, ajudar el sector de la jardineria i floristeria, afectades per la crisi del coronavirus.

Balcons i terrasses més verds

L'Ajuntament anima a tothom que rebi una d'aquestes plantes a posar-la al balcó o la finestra i compartir-ne les imatges a través de l'etiqueta #SallentVerda. La crida no només es limita a aquestes plantes obsequiades en aquesta campanya, sinó que en general es fa a tota la ciutadania perquè comparteixin el verd de les seves finestres i balcons sota la mateixa etiqueta.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/07/2020 11:21
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona