español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent presenta la programació de la Festa Major 2020 amb totes les mesures per la COVID19

Sallent presenta la programació de la Festa Major 2020 amb totes les mesures per la COVID19
Publicat: Dijous 03/09/2020

A les portes de la Festa Major 2020, l'Ajuntament de Sallent ultima els darrers detalls d'una festa que serà inèdita per les circumstàncies i el context que es donen, com a conseqüència de la COVID-19. Tot i així, la decisió de la regidoria de Cultura i Festes és que la Festa Major “es pugui celebrar adaptada a la realitat d'enguany i donar compliment a tots els protocols de seguretat i prevenció adients, així com ajudar al sector cultural.”

Una exposició d'artistes locals, la 63a exposició Filatèlica i la 37a exposició Filatèlica infantil-juvenil donaran el tret de sortida de la Festa el dijous 10 de setembre, a la sala Vila i Valentí. L'aforament queda reduït a grups de 10 persones (consultar al programa els horaris). A les nou del vespre, el sallentí Jordi Fàbregas farà el pregó al parc Pere Sallés i, acte seguit, al mateix parc, es farà un concert a càrrec d'El Pont d'Arcalís (22:30h).

Divendres 11 de setembre

Al matí del dia 11 de setembre (11h) es farà el tradicional acte institucional, al parc Pere Sallés. També el mateix dia s'estrenarà una mostra de Cultura Popular sallentina a la Fàbrica Vella, amb un aforament reduït a grups de 10 (consultar al programa els horaris). El divendres acabarà amb un concert de Cesk Freixas (22:30h) al parc Pere Sallés.

Dissabte 12 i diumenge 13 de setembre

El cap de setmana comptarà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània, un concert amb l'Orquestra Metropool i l'espectacle itinerant Frikinto (dissabte) i un espectacle a càrrec de Pep Callau i The Xandals, així com un concert a càrrec de The River Troupe Gospel (diumenge).

Dilluns 14 de setembre

La Festa Major d'enguany posarà punt i final el dilluns amb un concert infantil amb el grup Xiula al parc Pere Sallés (18:30h) i un concert de l'Orquestra Venus a la plaça 19 d'Abril (19h i 22.30h).

Mesures de seguretat i reserva d'entrades

Des de l'Ajuntament de Sallent es vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat i a tots els actes es disposarà de gel hidroalcohòlic. És obligatori que tots els assistents facin ús de la mascareta i mantinguin la distància de seguretat.

Alguns dels actes programats és imprescindible per la reserva prèviament a través de codetickets.com o presencialment a l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 8h a 14h).

 

*Podeu consultar el programa sencer de la Festa Major al document adjunt que trobareu més avall.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/09/2020 00:58
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona