español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent, present a la jornada COMSalut de salut comunitària amb el projecte Dinars Acompanyats

Sallent, present a la jornada COMSalut de salut comunitària amb el projecte Dinars Acompanyats
Publicat: Dijous 28/02/2019

Actualment també està treballant en el projecte NITSQ que porta com a objectiu treballar l'oci saludable i minimitzar els riscos per consum de tòxics entre els joves.

 

Sallent va estar present a la segona jornada COMSalut, que fa referència a la necessitat de fer salut comunitària  presentant la intervenció Dinars Acompanyats, premiat com el millor projecte de promoció de la salut en l'àmbit comunitari. A Sallent fa 4 anys que s'està desenvolupant aquest gran projecte reconegut i premiat. Els professionals d'atenció primària, membres de diferents associacions com Càrites, la Creu Roja o el Centre Cívic,  l'Agència Catalana de Salut Pública i l'Ajuntament de Sallent treballen conjuntament per fer fer-ho possible.

Des de COMSalut, van demanar explicar l'experiència sallentina per aconseguir animar altres municipis a apostar per la salut comunitària. 

Actualment, a Sallent, no només s'està treballant en el projecte de Dinars Acompanyats (el projecte premiat),  també s'està treballant en un nou projecte anomenat NITSQ que té com a objectiu treballar l'oci saludable i minimitzar els riscos pel consum de tòxics entre els joves, sobretot en festes destacades com ara el Carnaval. Actualment s'està cohesionant el grup motor, definint els objectius i fent aliances amb els agents implicats en l'oci per als joves.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/02/2019 13:48
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona