español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent participarà del Clean Up Day el 10 de maig amb el projecte educatiu "Adoptem el riu"

Sallent participarà del Clean Up Day el 10 de maig amb el projecte educatiu "Adoptem el riu"
Publicat: Divendres 10/05/2019

A la Plaça Santa Maria s'hi deixarà els residus que es trobin i es mostraran els missatges de reflexió dels alumnes dels centres educatius del municipi

 

Sallent participarà del Clean Up Day amb el projecte “Adoptem el riu”. Durant el mes de maig es porta a terme la Setmana per a la Prevenció de Residus a Europa. Dins aquest projecte hi podem trobar la iniciativa Let's Clean Up Day, on centenars de voluntaris de tot Europa s'adhereixen per tal de fer una petita aportació al projecte i netejar alguna zona del seu municipi.

En el marc del projecte educatiu  “Adoptem el Riu” es va plantejar que els centres educatius participessin d'aquesta iniciativa fent petites accions de neteja al voltant del riu i pels diferents entorns del municipi. Així doncs aquest divendres 10 de maig s'ha organitzat una jornada de neteja, i tots els nens i nenes de Sallent sortiran a netejar els residus que es generen al nostre entorn.  La jornada clourà amb un espectacle de màgia infantil “El senyor reciclatge”  a les 17.15h a la Plaça Santa Maria. També es podrà veure la muntanya de deixalles que s'ha recollit durant la jornada i es podrà llegir els missatges  de reflexió que els nens i nenes hauran deixat escrits.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07/05/2019 12:33
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona