español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent inicia una campanya de promoció del turisme

Sallent inicia una campanya de promoció del turisme
Publicat: Divendres 17/07/2020

Des de la regidoria de Turisme es pretén donar èmfasi i potenciar tots els actius patrimonials, arqueològics i arquitectònics de Sallent, donant a conèixer i promovent els establiments turístics del municipi.

Al llarg d'aquesta setmana s'ha preparat una activitat per promoure la curiositat entre els veïns i veïnes per descobrir tot allò que ofereix el municipi pels propis vilatans, més enllà del que ofereix pels visitants externs.

Les excavacions arqueològiques fetes aquesta primera quinzena de juliol amanir vetes com el Cogulló els nous plafons de patrimoni que s'han ubicat en llocs estratègics arquitectònicament de Sallent els plafons del recorregut de l'aigua que es van posar ara fa un any tots ells estaran posats en rutes per dins del poble a l'App de l'Ajuntament de Sallent.

La ruta de les esglésies romàniques, les visites gratuïtes al Castell de Sant Sebastià i el poblat ibèric del Cogulló els establiments turístics hotelers i la proposta de fer arribar a tots els establiments turístics de la comarca les propostes de les visites gratuïtes són algunes de les idees que s'estan promovent dins de la setmana del turisme. Aquestes visites són vàlides per tot el mes de juliol i agost.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20/07/2020 12:23
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona