español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent entrarà aquest dilluns a la Fase 2 de desescalada

Sallent entrarà aquest dilluns a la Fase 2 de desescalada
Publicat: Divendres 29/05/2020

El proper dilluns, 1 de juny, Sallent entrarà a la fase 2 del pla de desconfinament tal i com proposava aquesta setmana el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Malgrat la bona evolució i la tendència a l'estabilització de la pandèmia, l'Ajuntament de Sallent fa una crida a mantenir “la responsabilitat individual i col·lectiva” per tal de fer front a la COVID-19 i evitar la seva propagació.

Cal recordar que la fase 2 és la segona fase del pla de desescalada i que, tanmateix, continua vigent l'estat d'alarma que restringeix alguns elements de la rutina habitual.

Novetats a la Fase 2

  • S'eliminen les franges horàries per fer esport i passeig, excepte per a majors de 70 anys, que es manté de 10h a 12h i de 19h a 20h
  • Es manté la obertura d'establiments de restauració i hostaleria amb un 50% d'aforament màxim a les terrasses i un 40% dins del local. No es pot consumir a les barres.
  • Pels comerços no hi haurà límit de superfície. Obligatori que sigui màxim un 40% d'aforament i només 1 client si no es poden mantenir 2 metres.
  • Obertura de la Biblioteca, a partir de l'1 de juny, per préstec de documents i retorn de documents.
  • Enterraments i cremacions: màxim 25 persones / Vetlles: màxim 25 persones a l'aire lliure i 15 en espais tancats.

Obligatori l'ús de la mascareta

Des del passat 21 de maig, el Ministeri de Sanitat va decretar l'ús obligatori de la mascareta per a persones de 6 anys o més i recomanada per a infants entre 3 i 5 anys: sempre que no es pugui mantener una distancia de 2m a la via pública, espais a l'aire lliure i en espais tancats d'ús públic o que estiguin oberts al públic.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/05/2020 20:12
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona