español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Sallent comptarà amb quatre carregadors gratuïts per cotxes elèctrics

Sallent comptarà amb quatre carregadors gratuïts per cotxes elèctrics
Publicat: Dilluns 16/12/2019

L'Ajuntament de Sallent aposta per un model de sostenibilitat i busca, així, reduir el consum energètic

 

 

Sallent sostenible
Sallent sostenible

L'Ajuntament de Sallent, a partir d'un estudi iniciat el passat mes de juliol sobre quadres de potència i consum en la il·luminació pública i festes, ha comportat una reducció de potències i una política de substitució de llum ordinària per il·luminació tipus LED, causant un estalvi de 4.500 euros en reducció de consum i més de 12.000 euros en reducció de potència. Uns estalvis anuals que, segons l'equip de govern, “són una bona notícia pel municipi”.

La gran novetat arriba amb el nou carregador de cotxes elèctrics, que entrarà en funcionament aquesta mateixa setmana, i que es connectarà a l'enllumenat públic, fet que implica que no caldrà demanar cap augment de potència a l'empresa subministradora de llum. L'Ajuntament ha acordat que la càrrega, a més, serà totalment gratuïta, i el cost anual dels quatre carregadors, situats a la plaça Santa Maria i plaça Catalunya de Sallent, es compensarà amb el que s'estalvia de partides anteriors.

Amb el nou carregador per cotxes elèctrics els vehicles tardaran tres hores aproximadament a tenir el cotxe carregat, temps suficient per fer uns encàrrecs al nostra municipi. L'Ajuntament de Sallent aposta, per tant, per un model de sostenibilitat amb aquestes mesures i busca, així, reduir el consum energètic.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/12/2019 21:03
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona